УВАГА! ЩОБ ПОБАЧИТИ ОПТОВІ ЦІНИ - НЕОБХІДНА РЕЄСТРАЦІЯ. ГУРТ ПРИ ПОКУПЦІ РОСТОВКИ ДЕТАЛЬНІШЕ...
+38 067 500 7716 з 10 до 18, нд. вихідний

Наш блог

Догляд за плісированим одягом

Плісирований одяг знайшла велику популярність серед модниць по всьому світу. Такий вид драпірування найчастіше використовується при пошитті суконь або спідниць. Згодом плісировка стала з'являтися в більш широкому діапазоні виробів: на топах, жакетах, брюках. Речі з плісировкою вимагають особливого..

З Великоднем!

Вітаємо всіх наших клієнтів з чудовим святом весни — Великоднем! "Христос воскрес!" – десь пролунало,І на душі святково стало.Ось кошики із рушникамиНесуть до церкви із пасками. Святково свічки засвітились,І всі смаколики освятились."Христос воскрес" – лунають дзвони.Хай зникну..

Тотальний зимовий розпродаж

Зима вирішила нас приємно здивувати і крім морозного лютого подарувала засніжений березень. Але ми завжди наготові, навіть до таких несподіванок, і підготували для вас приємний розпродаж. Адже теплі речі знову актуальні! Жіночий одяг зі знижками до -85% Тепла, здоров'я та затишку вам і вашим..

Подарунки до замовлень!

Даруємо до 8 березня подаруночок у вигляді крутого боді при замовленні від 5000 гривень.Зустрічаємо весну разом!UPD: У зв'язку з популярністю акції та на прохання покупців ми продовжуємо її дію на невизначений термін :)Приємних покупок!..

Зустрічайте весну з новою колекцією HARDY 2021

Ніхто вже не очікував побачити справжню зиму, а вона трапилась. В повній мірі насолодившись горами снігу та міцними морозами настав час зустрічати весну. Відкладаємо на полку гардеробу теплий пуховик та светр, в свою чергу діставши модний тренчкот або ніжне весняне плаття. Спеціально для тог..

Зустрічайте нову колекцію від виробника Харді!

Ми раді представити вам нову колекцію теплого одягу, яка неодмінно підкорить ваші серця! Завдяки неймовірним змінам на виробництві Харді порадує цінительок моди стильними молодіжними новинками! Зустрічайте на сайті: молодіжні спортивні костюми пастельних кольорів, неймовірно красиві і стильні пальта..

Одяг для повних жінок: особливості та нюанси вибору

Не так давно власниці пишних форм скаржилися, що майже немає можливості вибрати стильну гарний одяг. Більшість одягу, що підходить для них, мала вигляд балахонів, які лише візуально збільшували форми. На сьогоднішній день ситуація круто змінилася, для повних жінок доступний великий ряд магазинів, де..

Показано від 1 до 7 з 7 (всього сторінок: 1)